Våra utbildningar 

Kunskap är aldrig tung att bära

IMG_7348.jpeg

Kompetensen är värdefull!

Omvärlden ställer allt högre krav och för att möta dessa krav så måste vi hela tiden vidareutveckla oss. Kompetensen i ett företag är värdefull och här ger vi möjligheten till er att få rätt utbildning för att bibehålla och utveckla era kompetenser.
Förutom att vi kan skräddarsy utbildningar som passar just er, så har vi färdiga utbildningspaket i olika nivåer.
Utbildningsbehovet kan naturligtvis variera och vi skräddarsyr gärna utbildningen så att det passar just er.
För att det ska bli så bra som möjligt, behöver vi då sätta oss ned tillsammans med er för att förstå hur er verksamhet bäst kan tjäna på att fokusera på de delar som ni vill inrikta er på. Vi kan även göra en GAP analys av ert företag och föreslå de viktigaste områdena för ev. förbättring.
Så om ni har ett behov, kontakta oss gärna för en första diskussion av hur det ser ut och vad som kan göras. Vi lyssnar gärna på er!

placeholder image

Visuell Kontroll

Alla svetsare ska utföra egenkontroll av sina utförda arbeten och därför har vi en utbildning i visuell kontroll enligt EN5817 med praktiskt tentamina.t en tillverkad produkt eller utförd tjänst följer en definierad uppsättning kvalitetskriterier och uppfyller kundens krav.

placeholder image

Inför Svetsansvar

För er som saknar den akademiska utbildningen eller erfarenheten att kunna verka som svetsansvarig, erbjuder vi en utbildning som vi kallar inför svetsansvar där vi går igenom alla skyldigheter och ansvar i den svetsansvariges vardag.

placeholder image

Metodspecifika

Vill ni prova på eller förbättra era förmågor gällande praktisk svetsning i alla metoder, så har vi metodspecifika utbildningar, antingen på plats eller hos oss.

placeholder image

Ritningsläsning

Ritningsläsning enligt EN2553 är ett måste för att kunna förstå vad konstruktören menar och här har vi en utbildning som går på djupet med de olika symbolerna och dess betydelse.

Inspekt_Logo_White
Inspekt Welding Partner AB

Lassånavägen 3
695 32 LAXÅ
Orgnummer: 559400-5190

The TeamKontakta oss

Follow Us

TwitterFacebook

Connect