Våra tjänster inom Inspekt Welding Partner

Värdeskapande och flexibla

IMG_7545.jpeg

Olika tjänster för olika behov

Oavsett vilka tjänster ni har behov av så finns det alltid hjälp i vår samlade expertis inom Nordic Inspekt Group. Vi hjälper det lilla eller det stora företaget med olika frågeställningar och utformar tjänster som passar just er.
För t.ex. certifiering av svetsare har vi ett komplett labb för förstörande provning där vi kan utföra bockprov, brytprov, macroprov och prov för bultsvets.
Vi arbetar enligt ISO/TR 16060, EN ISO 9017, EN ISO 5173 och EN ISO 14555 gällande förstörande provning.

placeholder image

QA, QC och WI

Kvalitetssäkring (QA), kvalitetskontroll (QC), svetsinspektion (WI) är ett förfarande eller en uppsättning procedurer som syftar till att säkerställa att en tillverkad produkt eller utförd tjänst följer en definierad uppsättning kvalitetskriterier och uppfyller kundens krav.

placeholder image

Kvalitetssystem

Vi arbetar med kvalitetsstyrningssystem EN3834/EN1090 och kan erbjuda våra kunder en gratis svetshandbok och vi kan också verka som rådgivare vid implementation och certifiering.

placeholder image

Certifiering

Om ni redan är certifierade så kan vi medverka i EN9606-1, svetsarprövningar, där vi tränar era svetsare i alla metoder. Även om ni inte är certifierade så kan ni verka i enlighet med och vi hjälper er hela vägen.

placeholder image

Svetsrådgivning

Alla svetsande företag som sätter produkter på marknaden måste ha en svetsansvarig och vi kan erbjuda svetsrådgivningsavtal där vi hjälper er ifrån specifikation till färdig produkt genom era kunders krav, lagkrav, normer eller standarder samt ni får ett bollblank och support för era frågeställningar.

Inspekt_Logo_White
Inspekt Welding Partner AB

Lassånavägen 3
695 32 LAXÅ
Orgnummer: 559400-5190

The TeamKontakta oss

Follow Us

TwitterFacebook

Connect